Olav Skille – grunnleggeren av vibroakustikk

Olav Skille

Olav Skille er mannen bak Multivib og omtales ofte som grunnleggeren av vibroakustikk

Multivib konseptet er et system hvor lavfrekvente lydbølger brukes til stimulering av kroppen. Dette gjøres ved hjelp av en madrass eller pute med vibrasjonshøyttalere plassert på strategiske steder, og en forsterker med innebygde lydfiler, eller filer som lastes ned via en app. Tidligere modeller har lydfilene på CD eller USB.

Våre lydprogrammer er alle basert på Olav Skilles originale lydfiler. Disse er skapt etter utprøvinger og erfaringer gjennom snart 50 år.

Denne metoden blir også kalt VibroAkustisk Terapi (VAT), og har vist seg å kunne lindre ulike hverdagsplager som bl.a. vond nakke, stive skuldre, menstruasjonssmerter, klimakteriebesvær, fordøyelsesplager, lungeproblemer og vond rygg.

De lavfrekvente lydbølgene sprer seg som vibrasjoner i kroppen. Alle cellene blir massert og kroppen kan oppleve noe som ligner på tilstanden fra mors liv der fosteret ligger i vann og lydbølger som sprer seg i vannet stimulerer og masserer hele kroppen.

“Jeg ventet i sykehuskø med sterke smerter, krampe i hånda og stråling opp til nakken da jeg prøvde Multivib. Følte en god avspenning i nakken og etter 7-8 ganger var jeg helt bra. Operasjon ble unngått, problemet er helt borte”

Kari 56 år