En praktisk og lettstelt 2-roms leilighet er til salgs i Ila

En praktisk og lettstelt 2-roms leilighet er til salgs i Ila. Leiligheten oppleves som lys og trivelig. Leiligheten ligger i 3. etasje (med heis) og består av gang, stue og kjøkken, bad, soverom og bod i kjelleren.

Leiligheten ligger i et område som beskrives som trygt og rolig. Ila er en koselig bydel med småhusbebyggelse. Her finner du bl.a. parker, butikker, bakeri, restaurant, kafé, treningssentre, frisør  og lokalpub.

Oppvarming av leiligheten er inkludert i de månedlige felles-kostnadene. Felleskostnadene inkluderer også internett og kabel-TV.
Beboerne har tilgang til felles takterrasse og stor felles sykkelbod.

Leiligheten ligger i 3. etasje og består av gang, stue/kjøkken, bad, soverom og bod i kjelleren.

Gangen har generøst med garderobeskap for oppbevaring. Badet har dusj, servant og toalett. Stue og kjøkken har åpen løsning. Kjøkkenet har innebygd stekeovn og platetopp, samt hvitevarer. Soverommet har stort garderobeskap.

Leiligheten ligger i et område som beskrives som trygt og rolig. Ila er en koselig bydel med småhusbebyggelse.Her finner du bl.a. parker, butikker, bakeri, restaurant, kafé, treningssentre, frisør  og lokalpub.

Det er kort avstand til sjøen. Ilaparken, Ilabekken og Skansenparken ligger like i nærheten. Der kan man bl.a. finne lekeplass, benker, ballplass og griller.

Leiligheten ligger godt til for enkel tilkomst til Bymarka med sine skiløyper og turstier for sommer- og vinterbruk.

Leiligheten er innflyttingsklar.

Last ned prospektet her

Se annonse på Finn

Last ned budskjema

Meld din interesse for visning, eller send oss spørsmål her

Visning kan gjøres alle dager inkludert søn- og helligdager. Skriv inn ønsket dato og tidspunkt i skjemaet under, eller ta kontakt med eier på telefon: +47 90549732

10 + 2 =

We won’t spam!